Kjøttfestivalen i Ølen er i gang og Sjoargaten i Ølensjøen er en lang rekke av tilbydere både med og uten spiselige smaksopplevelser. Bjoa-standen var den største av dem alle og viste godt igjen i gatebildet. For i et stort telt stod Alfred, Kristian, Bjørn og Siri og viste fram litt av hva Bjoa har å by på.
(Bileta vidare nedover er forsvunne frå originale Bjoanett! EAS)
En smak av Bjoa stod det på teltveggen. Og smakebiter fikk festivalfolket. Siri bød på flatbrød med sus av Dovre, Mariann Hettervik representerte Kjerringgarden med tørkede urteblandinger, såper, shampo og hudkremer, Alfred Mitchell hadde med produkter fra Blåbærhagen.
Her var ørsmå smaksprøver på det berømte kornølet fra eldhuset på Svalland, Kristian hadde blant annet eksotiske kjøttboller fra eget får, og endelig kunne jeg få kjøpt meg T-skjorten med den nye Bjoa-logoen og klister til bilruten, så alle kan se bygda en kan bli glad i. Ja, for den sier så, den nye Bjoa-logoen.
Kjente bjoabuer var å se over alt. Her er det Siw Aarvik som hilser på Arthur Lind.
Og her smiler familien Elisabeth Tveit Lunde mot oss i folkemylderet i Sjoargaten.
Har du ikke tenkt å delta i Arquebusmarsjen søndag foreslår jeg at du legger turen til Ølen. Til Kjøttfestivalen 2004 sin siste dag. Det er mye som skal skje. Mer finner du på Kjøttfestivalens egne sider.
Foto: Marit Eikehaugen.