Visste du at den økologiske isen som ble solgt i massevis på Kjøttfestivalen hadde frisk smak av økologisk dyrkede bringebær fra Utbjoa?
Beathe og Alfred Mitchel driver Blåbærhagen i Utbjoa-skogen, men litt lenger nord i bygda dyrker Terje Askeland de ettertraktede bringebærene som nå også blandes med iskrem.
Alfred forteller at han selv snart er klar for å bli godkjent som økologisk blåbærdyrker, og når den tid kommer vil det også bli mulig å nyte ennå - en smak av Bjoa, økologisk blåbæris.
Fra venstre: Isnytende Beathe og Alfred Mitchel sammen med Kathrina Haavardstein og noen smårollinger.
Ved å klikke «Godta» aksepterer du lagring av cookies/informasjonskapslar. Cookies blir brukt til å utbetre side navigering, og samle brukarstatistikk for nettsida for å utbetre innhald og brukaroppleving. Du kan sjølv administrere kva du samtykker til ved å klikke på Preferansar. Les vår Personvernerklæring for meIr informasjon.